joi, 15 decembrie 2011

Darul de Craciun merge la...

In mod normal ar fi trebuit ca Darul de Craciun sa mearga la nr. 6, Viorica L... incredibil Viorica a fost extrasa si pe Rm. Sarat  dar din pacate si acolo a trebuit sa anulam extragerea pentru ca nu ne-a lasat o adresa de contact si nici profilul nu este completat... 
Ne pare tare rau  Viorica, mai ales ca ai fost extrasa iar si pe Arta si Creativitate...  Vor mai fi astfel de daruri, te mai asteptam cu drag insa nu uita sa mentionezi si adresa de contact pentru ca este pacat sa fii extrasa si sa nu primesti darul.  
La a doua extragere a iesit nr 2, 
Nici aici nu avem un contact dar cel putin avem un blog...
Daca nu vom primi un raspuns la comentariu in urmatoarele 3 zile vom reface extragerea pentru Darul de Craciun pe Arta si Creativitate.
 ---------------
Actualizare la 20.12.2011

Din cauza faptului ca nu am primit nici un raspuns la comentariul lasat pe  A Rummaging Tadpole in urma cu 4 zile am refacut extragerea pentru darul de Craciun pe Arta si Creativitate.


Iata rezultatul:
Nr 5 inscris este Luminita dar, Luminita nu a lasat nici o adresa de contact si nici profilul nu este completat asa ca extragerea a fost anulata.

Urmatorul nr extras a fost 9
Claudia Bisboaca, in sfarsit o persoana care a respectat intocmai regulile inscrierii. Felicitari Claudia, darul de Craciun vine la tine!

4 comentarii:

 1. Si mi-e imi pare rau de situatie, dar am explicat aceasta alegere, de a nu lasa multe date de contact intr-un comentarie,la blogul Municipiul sarat.
  O zi buna.
  Asteptam cu mare nerabdare aceasta extragere, si mi-a adus tristete profunda. O zi buna sa aveti si multumim de daruri.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da Viorica, si noi am explicat pe blogul ''Municipiul Rimnicu Sarat'' ca era esentiala o adresa de contact sau cel putin profilul completat. Speram ca (atat tu cat si celelalte 2 persoane carora le-am anulat extragerea) ati inteles cauza acestei anulari. Va dorim sarbatori fericite si va mai asteptam si la urmatoarele inscrieri cu un e-mail, desigur!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna, Adriana, un An Nou 2012 mai bun, incarcat cu fericire, bunastare , voiosie, noroc si numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc frumos pentru urari draga Mara, Un an nou fericit iti urez si eu alaturi de cei dragi tie! :)

  RăspundețiȘtergere