Reteta italiana, un alt fel de lipii. Merge facuta si pe plita (pentru cine are soba) si pe aragaz, intr-o cratita antiaderenta. O puteti servi simpla, cu usturoi si ulei de masline, sau cu orice altceva, ce aveti prin casa. Este delicoasa cu rosii, branza si salata!
Ingrediente pentru 4 piadine:
100 ml apa
300 g faina
10 ml ulei de masline
4 g sare
40 g (1 lingura) untura (sau margarina)
Pofta buna!
miercuri, 18 februarie 2015
Cele Mai Bune 10 de Îngrășăminte Naturale pentru Plante
Vrei să îți îngrijești plantele în mod natural și eficient? Iată 10 îngrășăminte naturale pe care le poți folosi cu succes în grădina ta:...

-
Dezinfectarea bulbilor de ceapă cu bicarbonat de sodiu înainte de plantare poate fi benefică pentru prevenirea bolilor și infecțiilor fungic...
-
Astazi m-am intors in copilarie dupa ce am vazut tutorialul lui Rux broscuta saltareata-origami din revista Atelierul. Mi-am adus aminte ca...