vineri, 20 iulie 2012

Casuta noastra...


De cand doream sa incerc o astfel de decoratie.... In sfarsit am reusit sa lipesc hartia de orez pe tablita...operatie in sine nu mi-a luat mai mult de 10 minute adunate cu totul, sa-i aplic o mana de grund, sa lipesc hartia de orez, sa tamponez cu verde pe margine si sa-i dau lacul final! Ei, dar acele 10 minute necesare nu reuseam sa fac rost de ele...ca sa vezi!

Nu stiu daca voua va place dar pe mine m-a dat pe spate casuta noastra :D

4 comentarii:

 1. Arata asa de bine! Ce bine ca ai gasit cele 10 minute!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc Florentina! Da, de-acum sper sa gasesc mai mult de 10 minute pe zi pe care sa le dedic creatiei mai ales ca ieri mi-a venit sotul acasa, ajutorul meu de baza...dragul de el, ii zic La multi ani si pe aici ca stiu ca o sa citeasca dupa ce pregateste pestele pe gratar...azi e si ziua lui ca e Sf. Ilie si pe el il cheama Iulian :)

   Ștergere
 2. Hei salut ! Ce mai faci ? Nu te-am vazut de mult (virtual vorbesc). Cum merg pregatirile ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Miky draga mea stiu, spre rusinea mea n-am mai reusit sa vin in vizita de ceva timp dar sa stii ca in momentul asta chiar am sa vin :)
   Pregatirile, cele de nunta si botez au mers tare prost pentru ca al meu sot a fost plecat si fara el nu prea am spor la nimic. Dar de luni treaba se schimba :D

   Ștergere