miercuri, 18 mai 2011

Tutoriale -Decoratiuni de Pasti-Iulian Alexandru

Am promis ca revin cu lucrarile sotului meu de la concursul de decupaj ,,Decoratiuni de Pasti'' organizat pe Forumul de decupaj.

1. Cina cea de taina
Tablou din lemn decorat cu hartie de orez si pasta structurala2. Iarba si iepurasi 
Farfurie decorata prin tehnica decupaj -crapatura sub sticla (cracklè sottovetro)


3.Trei ratuste
Tigla decorata cu tehnica servetelului
2 comentarii:

  1. Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca se poate de unde procurati materialele pentru arta decupajului si poate imi explicati cum sa fac crapaturile, deoarece am cumparat de la firma pentart mediul de crapare intr-un singur pas si nu reusesc sa fac nimic. Va multumesc! Nina

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Nina,
    noi avem produsele din Italia, in general de la stamperia insa sunt foarte bune si cele de la pentart, stiu pentru ca am avut ocazia sa probez si eu un lac de crapare bicomponent de la Complexart. Trebuie sa nu te descurajezi pentru ca nu iese mereu. Uite, mi-am adus aminte ca in urma cu ceva timp am facut un tutorial pentru forum cu decupaj sottovetro in care am folosit lacul de crapare monocomponent de la stamperia. Nici mie nu mi-au iesit perfect crapaturile insa am convingerea ca data viitoare, cand voi fi un pic mai relaxata imi va iesi mult mai bine. Am sa postez tutorialul in seara asta sau maine ca sa iti dai seama cum e cu tehica sottovetro folosind lacul de crapare monocomponent.

    RăspundețiȘtergere