Decupajul ca sursa de venit


Dincolo de un simplu hobby decupajul devine o pasiune iar pasiunea se poate transforma in sursa de venit.
Stim cu totii criza mondiala in care ne aflam iar romanii, ca de obicei, suporta cel mai greu consecintele.

Arta decupajului poate veni in intampinarea atat a celor care au mult timp la dispozitie si au nevoie de un venit suplimentar pentru a face fata cheltuielilor cat si doamnelor care din motive de necesitate au ales sa stea acasa, fie ca au copiii inca mici, fie ca au probleme de sanatate.

 Intotdeauna am spus ca o opera de arta nu ar trebui vanduta ci doar expusa pentru a se bucura cat mai multe persoane de ea. Vremurile noastre insa nu permit acest lucru, avem nevoie de bani pentru a cumpara toate produsele  necesare crearii operei de arta dar mai ales, avem nevoie de bani pentru  satisfacerea nevoilor primare. De aceea noi va propunem decupajul ca o forma de reorientare profesionala in cazul in care ati ramas fara munca si nu reusiti sa gasiti ceva apropiat. Ceea ce este extraordionar este ca puteti imbina utilul cu placutul, lucrati si va relaxati in acelasi timp, iar daca lucrarile nu vor fi reusite de la inceput, nu va descurajati, in timp va veti perfectiona. Un site creat de voi in care sa va expuneti operele (ex. nostru: www.tegoworld.jimdo.com) va poate ajuta la vanzarea produselor.  Puteti  alege platforma jimdo, dar mai sunt si altele gratis. in cazul in care veti  cumpara domeniul veti avea posibilitatea de a utiliza cosul de cumparaturi si de a crea facturi, totul foarte usor, nu veti avea nevoie de cunostinte suplimentare de webmaster,
vedeti exemplul acesta
Daca nu va veti cumpara domeniul, va puteti expune operele ca in exemplul acesta
(Nota: Pentru a nu se intelege gresit exemplul nostru, specificam faptul ca noi nu vindem produsele in Romania )


Sunt mai multe posibilitati sa va faceti vizibili, inscrierea sitului in cat mai multe motoare de cautare, expunerea produselor in magazine virtuale speciale pentru lucrul manual, imprimarea fyerelor si distribuirea acestora.
Cumpararea domeniului si inscrierea la Camera de Comert  reprezenta o cheltuiala de aceea noi va recomandam mai intai vanzarea articolelor pe la prieteni, cunostinte, targuri...
Testati piata, vedeti daca produsele voastre starnesc interesul, daca nu, schimbati-va stilul. Chiar daca nu veti reusiti sa vindeti nimic, tot veti avea satisfactia ca ati invatat ceva nou si frumos. Nici nu va puteti imagina cati bani am scutit noi in acesti ani pe cadouri! Doctorii din Italia nu primesc spaga insa cadourile de sarbatori, da.
O persoana cu valori inalte de viata va aprecia intotdeauna un  lucru facut de mana. Poate ca Romania are un nivel de trai foarte scazut insa romanii au fost, sunt si vor fi   atenti unii cu ceilalti, isi fac urari si  isi ofera  cadouri de sarbatori si ocazii speciale.
Daca aveti o obligatie fata de cineva si nu stiti ce i-ati putea  oferi, un articol decorat de voi poate reprezenta cadoul ideal!
De aceea noi  va indemnam sa decupati si sa va re-inventati!