Rozica

Ieri a fost o  zi foarte speciala! :) Selenei i-a cazut un dintisor! Datorita faptului ca a fost atat de curoajoasa incat singurica si l-a scos (ce-i drept, din greseala sau mai bine zis, de nervi, hahaha) ei bine, am felicitat-o pentru curajul ei si i-am facut o jucarie. I-o promisesem cu mult timp in urma insa nu am avut timp sa i-o confectionez. Ieri am lasat treburile la o parte si am zis ca nu ma culc pana cand nu-i fac mult promisa jucarie! M-a ajutat si ea, eu initial i-am pus un nasture negru la nasuc, ea a zis ca si l-ar dori rosu, ca are ea o pietricica stralucitoare. Am dat jos nasul negru si i-am pus nas rosu, dupa preferinta, hahaha!!!


Bineanteles ca a stat langa mine cateva minute dintre cele 3 ore jumatate cat a durat procesul de creatie, incepand de la schitat, decupat sablon, croit materiale si terminand cu atasarea coditei care pare mai degraba de soricel decat de catel, hahaha!


V-ati dat seama cu siguranta despre ce material e vorba! :)
2 prosoape, unul nou pe care l-am ,,sacrificat,,  si cel alb pe care il are de cand era bebita. Era patat, arata intr-un mare fel asa ca am zis sa il transform. Dantela, o voi recicla si pe ea bineinteles! Mi-a mai ramas material asa ca o sa-i mai fac, cu siguranta si alte jucarii handmade. Ce este curios este faptul ca a fost atat de incantata incat i-a dat nume! Rozica. Celelalte  jucarii pe care le-a mai primit sau pe care i le-am cumparat nu au primit un nume din partea ei insa aceasta  da! Ma bucur sa vad ca fetita mea pretuieste lucrurile facute de mana!!! :)