Trucuri si idei pentru mai multa ordine in locuinta

Ce ne facem atunci cand dulapurile si comodele stau sa explodeze, iar noi mai avem inca atat de multe lucruri de depozitat? Din fericire exista solutii si modalitati cu ajutorul carora putem stapani haosul ce ne inconjoara.

 Cutiile, laditele si cosurile 
 In ceea ce priveste depozitarea, cutiile joaca un rol foarte important. Acestea se gasesc in diferite forme, din felurite materiale si cu cele mai indraznete, sobre sau haioase modele, cu capac sau fara.



  Etichetele atasate de cutii ne ofera posibilitatea de a nota ce se afla in acea cutie, astfel incat sa gasim imediat ceea ce cautam.

 Depozitarea si amenajarea
 Depozitarea lucrurilor in recipiente imbracate in piele reprezinta un adevarat “highlight” pentru incaperea respectiva. Daca spatiul este amenajat in stil romantic, cutiile imbracate in material cu imprimeuri, precum trandafiri, sunt cele mai potrivite. Foarte practice si totodata cu un aspect placut, cutiile reprezinta si un accesoriu decorativ pentru orice incapere.

 Ordinea din dulapuri
 Cutiile si cosurile sunt potrivite si pentru restaurarea ordiniiin dulapuri si debarale. Acestea sunt practice pentru depozitarea vestimentatiei intime, a salurilor sau a caciulilor si a manusilor. In plus, toate acestea sunt ferite de depunerile de praf si nu numai.

sursa: incasa.ro