Iti daruiesc o carte

In urma cu ceva timp am primit aceasta carte (si semnul de carte) de la Claudia Groza, am citit-o odata insa o voi reciti pentru ca unele idei foarte importante le-am cam uitat devreme ce in ultimul timp mi-am cam pierdut increderea in mine. Multumesc Claudiei pentru ca a stiut de ce anume am nevoie :)



Acum, m-am gandit sa fac si eu acelasi lucru, de aceea vreau sa daruiesc cartea Organizeaza-te de Donna Smallin unei persoane care are nevoie de ea. Am cumparat-o acum vreo 10 zile de la targul de carte BookLand care a avut loc in Rm. Sarat, am citit-o pentru ca aveam mare nevoie de cateva sfaturi de organizare in toate domeniile. Sper sa fiu pe drumul cel bun... Cartea contine 500 de sfaturi foarte bine structurate pentru a-ti pune viata in ordine.
In loc de semn de carte am pus invitatia noastra de la nunta pentru ca momentan nu am semne de carte, promit ca pe viitor am sa ''mesteresc'' cateva cu ajutorul decupajului.





Asadar, daca doriti aceasta carte trebuie sa-mi lasati aici un comentariu in care sa specificati si o adresa de email pentru contactare.
Inscrieri pana la data de 31 Octombrie
 Extragerea o voi face tot cu ajutorul lui Mr. Random pe 1 Noiembrie
Mult succes tuturor!