Putina afectiune

Dragul de el, arata jalnic pana azi dimineata cand mi s-a facut mila de el si l-am luat in brate... poarta povara multor kilograme in spate, tocmai de aceea s-a si redus in halul asta...pai  numai in Roma cata greutate a dus saracul... 2 euro la kg, 7 ani de zile, mii si mii  de kg a dus in spate si kg valoroase nu asa...te miri ce...

Dar lasand la o parte povara kg duse, nici nu vreau sa-mi amintesc cate suturi si injuraturi nu si-a luat saracul din partea mea... eram precum in Alba ca Zapada, numai ca el era oglinjoara iar eu vrajitoarea cea rea... ii ceream in fiecare zi sa-mi spuna care-i treaba...si treaba era mereu urata...parca ce vina avea el ca treaba-i urata...ii ceream sa-mi spuna si-mi spunea...si se stie, intotdeauna adevarul doare!!!
 Dar acum gata cu suturile, gata cu injuraturile, putina afectiune nu strica, vreau sa-l apreciez pentru ceea ce e si daca treaba-i urata din cand in cand sa nu mai dau vina pe el ci sa pun mana sa mananc la timp, mese regulate cat mai diversificate si hrana sanatoasa.

Asa arata acum


Asa arata azi dimineata


Diferenta ca de la cer la pamant, nu-i asa ?
:D